Ανταμοιβές στα παρολί κάθε διοργάνωσης μοιράζει η στοιχηματική εταιρία Betshop

H Betshop, που ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υποδέχεται τους αγώνες του Μουντομπάσκετ και, για να το γιορτάσει, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία όμως εκτείνεται σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις διοργανώσεις που καλύπτει στοιχηματικά! Χάρη στη νέα προσφορά, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 31 Αυγούστου, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Η νέα προσφορά της Betshop ισχύει με αφορμή την έναρξη των αγώνων του Μουντομπάσκετ, αλλά μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, ανεξάρτητα από το σε ποιες διοργανώσεις θέλουν να στοιχηματίσουν. Ωστόσο, έχουν διορία έως τις 23:59 του Σαββάτου, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά της Betshop

To μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Betshop είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου. Μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε άθλημα και οποιαδήποτε διοργάνωση, αλλά τα παρολί τους θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τρία σημεία, με απόδοση 1.50 και άνω το καθένα. Τέλος, το κάθε παρολί θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Κάθε παίχτης, μάλιστα, θα μπορεί να τοποθετήσει έως και τέσσερα ακόμη τέτοια παρολί, προκειμένου να διεκδικήσει αντίστοιχες ανταμοιβές!

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς της Betshop

Εφόσον καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Betshop θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, με τη μορφή πριμ. Το πριμ θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Τέλος, τα χρήματα θα υπόκεινται στους περιορισμούς που έχει ορίσει η Betshop στα πριμ που μοιράζει στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία