Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Europa League προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι και σήμερα πλούσια, χάρη στα προκριματικά του Europa League, και οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη τους που θέλουν να στοιχηματίσουν σε κορυφαίες αναμετρήσεις ποδοσφαίρου. Χάρη σε μια νέα προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet, μάλιστα, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν κάποια επιλεγμένα παρολί.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους προκριματικούς του Europa League και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Οι παίχτες αυτοί θα αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις από τους αγώνες του Europa League. Το παρολί μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση, ωστόσο, θα πρέπει να καλύπτει δύο προϋποθέσεις: να τοποθετηθεί πριν την έναρξη των αγώνων και να αφορά στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Σάμροκ Ρόβερς-Ίλβες που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, το οποίο θα καλύπτει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, θα πρέπει επίσης να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους στην Goalbet.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί, αποζημίωση θα δικαιούνται μόνον όσα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να χάσουν και να περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν αγώνα που να λήξει με σκορ 0-0. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, το παρολί θα εξασφαλίσει την αποζημίωση, η οποία θα ισούται με την αξία του, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο για ανάληψη, όταν οι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία