Μειώνει το ρίσκο στο Χάντερσφιλντ-Ντέρμπι η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μια νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού για εκείνα τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και θα συμπεριλάβουν τον αγώνα του αγγλικού Championship ανάμεσα σε Χάντερσφιλντ και Ντέρμπι. Η συγκεκριμένη προσφορά μπορεί να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που θα καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, αν επαληθευθεί μια πρόβλεψη στον σημερινό αγώνα του Championship.

Χάρη στην προσφορά, με άλλα λόγια, το ρίσκο που θα συνοδεύει επιλεγμένα παρολί θα είναι μειωμένο, αφού αν χάσουν υπό προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση για τους παίχτες.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Το πρώτο βήμα για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί (με οποιονδήποτε αριθμό σημείων) που να περιλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε Χάντερσφιλντ και Ντέρμπι. Επιπλέον, τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game (τα live στοιχήματα εξαιρούνται από την προσφορά) και κάθε σημείο τους να αφορά στην αγορά του 1Χ2.

Επόμενο βήμα για τους παίχτες είναι να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Για να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί στοιχήματα, η Goalbet απαιτεί να καλυφθεί μία ακόμη προϋπόθεση, κατά τη διάρκεια του Χάντερσφιλντ-Ντέρμπι: να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή ο Στιβ Μουνιέ ή ο Τζακ Μάριοτ. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα δικαιούνται την αποζημίωση τα χαμένα παρολί που θα καλύπτουν τους όρους της προσφοράς.

Η αποζημίωση θα έχει ύψος ίσο με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, αρκεί να καλυφθούν οι προϋποθέσεις της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως για σήμερα ο επιλεγμένος αγώνας για την προσφορά της 0% γκανιότας ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Αμβούργο στα πλαίσια της Bundesliga 2, προσφορές που μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία