Μειωμένο ρίσκο στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπόσχεται η Interwetten

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου διεξάγεται στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League ένας αγώνας που αναμένεται να συγκεντρώσει εκατομμύρια βλέμματα και στοιχήματα. Πρόκειται για το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο όχι μόνο είναι διαθέσιμο στην στοιχηματική εταιρεία Interwetten, αλλά συμμετέχει και σε μία από τις πιο συμφέρουσες προσφορές της.

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα θα μπορούν να το κάνουν με μειωμένο ρίσκο και, στην περίπτωση που χάσουν και η αναμέτρηση λήξει με σκορ 0-0 θα εξασφαλίσουν ένα πριμ αποζημίωσης.

 

Η προσφορά της Interwetten

Η προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten αφορά αποκλειστικά στον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ενεργοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν θα αποζημιωθούν με ένα πριμ, το οποίο θα τους επιτρέψει να επαναφέρουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους σε υψηλότερα επίπεδα.

Για να δικαιούνται, όμως, συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να εγγραφούν σε αυτή, μία ημέρα πριν την διεξαγωγή του αγώνα: στις 13 Οκτωβρίου. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Τέλος, το εν λόγω στοίχημα μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία.

 

Η αποζημίωση της παρηγοριάς

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας του ότι ο αγώνας θα έχει λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούνται ένα πριμ αποζημίωσης. Το πριμ αυτό θα έχει αξία ίση με αυτή του ποσού που χάθηκε, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Επιπλέον, τα χρήματα του πριμ θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες μπορούν είτε να τα στοιχηματίσουν είτε να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, χωρίς να χρειάζεται να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους.

Την προσφορά αυτή μπορούν να την επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και προσφέρει στα μέλη της τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία