Επιστροφή χρημάτων σε αγώνες της Premier League από την Boylesports

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι γεμάτο για την αγγλική Premier League και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ευκαιρίες για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ανάμεσα στις προβλέψεις που θα τοποθετήσουν, όμως, αναπόφευκτα κάποιες θα είναι λανθασμένες και θα τους στοιχίσουν κάποια χρήματα – εκτός κι αν εκμεταλλευτούν την προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Boylesports.

 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια σειρά προσφορών που υπόσχονται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι προχωρήσουν σε λάθος προβλέψεις σε επιλεγμένους αγώνες της αγγλικής Premier League. Οι επιστροφές αυτές θα αγγίζουν έως και τα 25 ευρώ ανά αγώνα και θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχημάτων. Και καθεμία από αυτές τις προσφορές συνοδεύεται και από ένα σενάριο (το οποίο αφορά στις εξελίξεις κάθε αγώνα), το οποίο θα πρέπει να επαληθευθεί, προκειμένου να ενεργοποιηθούν. Τέλος, για να δικαιούνται οι παίχτες την επιστροφή, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, σε επιλεγμένες αγορές: σε αυτές του πρώτου, του τελευταίου και του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής.

 

Αναλυτικότερα, ο πρώτος αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά της Boylesports είναι αυτός ανάμεσα σε Νόργουιτς και Έβερτον, ο οποίος διεξάγεται στις 12 Δεκεμβρίου. Η Boyesports θα επιστρέψει τα χαμένα χρήματα, αν ο Ρομέλου Λουκάκου σκοράρει πρώτος κόντρα στη Νόργουιτς.

 

Στις 12 Δεκεμβρίου διεξάγεται και ο δεύτερος αγώνας της προσφοράς, αυτός ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σουόνσι. Σε αυτή την περίπτωση, η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί μόνον αν ο Ραχίμ Στέρλινγκ σκοράρει πρώτος ή τελευταίος απέναντι στη Σουόνσι.

 

Στον αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Άρσεναλ, από την άλλη, ο οποίος διεξάγεται στις 13 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ολιβιέ Ζιρού να σκοράρει πρώτος ή τελευταίος κόντρα στην Άστον Βίλα. Και στον αγώνα της 14ης Δεκεμβρίου ανάμεσα σε Λάισεστερ και Τσέλσι, η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί μόνον αν ο Τζέιμι Βάρντι σκοράρει πρώτος ή τελευταίος στον αγώνα.

Και την προηγούμενη εβδομάδα η Boylesports επέλεξε να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα στα μέλη της σε συγκεκριμένους αγώνες και συγκεκριμένες αγορές για την Premier League.

H Boylesports είναι ιρλανδικής καταγωγής και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία