Επιστροφή χρημάτων σε δύο αγώνες από τη Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τα χρήματα από τα στοιχήματα που θα χάσουν τα μέλη της απόψε, σε δύο αγώνες του Μουντιάλ. Πρόκειται για αυτούς ανάμεσα σε Χιλή - Αυστραλία και Μεξικό - Καμερούν, από τους οποίους οι άτυχοι παίχτες μπορούν να εξασφαλίσουν ακόμη και επιστροφή 100 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, έχει θέσει μία προϋπόθεση για κάθε αγώνα, προκειμένου να επιστρέψει χρήματα. Σε αυτόν ανάμεσα σε Χιλή και Αυστραλία η προσφορά ενεργοποιείται, στην περίπτωση που δοθεί κάποιο πέναλτι, και σε αυτόν ανάμεσα σε Μεξικό και Καμερούν, στην περίπτωση που ο διαιτητής δείξει κόκκινη κάρτα. Οι παίχτες που θα δικαιούνται την επιστροφή είναι όσοι στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ και του scorecast.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία