Στο… παρά ένα μειώνει το ρίσκο των παρολί η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ετοιμάζεται για τους αγώνες ποδοσφαίρου του επόμενου τριημέρου, στο οποίο θα κυριαρχήσουν για μια ακόμη φορά οι αναμετρήσεις της γερμανικής Bundesliga, και φροντίζει να ανακοινώσει μια νέα προσφορά, που θα μειώσει το ρίσκο των στοιχημάτων των μελών της. Συγκεκριμένα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν μέσω της Goalbet παρολί στους αγώνες της Bundesliga θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί στους αγώνες. Και, εφόσον χάσουν για έναν μόνο αγώνα, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Στη νέα προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όσα μέλη της Goalbet τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με 4 αγώνες της Bundesliga, του οποίου όλα τα στοιχήματα να έχουν τοποθετηθεί στο pre-game και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται μόνον οι αγώνες με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet, το οποίο να αναφέρει το ID του δελτίου τους. Και, αφού ολοκληρώσουν όλα τα παραπάνω, δεν έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθεί το δελτίο τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Αν ένα παρολί καλύπτει τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσει για μια μόνο λανθασμένη πρόβλεψη, θα δικαιούται μια αποζημίωση, μέσω της προσφοράς. Η αποζημίωση θα είναι ένα πριμ, με αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ για την ανάληψή του απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του.

Στους αγώνες της Bundesliga μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μέσω της Goalbet γιατί ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρα μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία