Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet γυρίζει σελίδα από τις διεθνείς ευρωπαϊκές διοργανώσεις των προηγούμενων ημερών και στρέφει σήμερα το βλέμμα της στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ανακοίνωσε, μάλιστα, και δύο προσφορές για όσους στοιχηματίσουν στη γερμανική Bundesliga και στην ισπανική Primera Division και επιλέξουν τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας.

 

Ο πρώτος από αυτούς τους σημαντικούς αγώνες είναι αυτός ανάμεσα σε Μπάγερν και Βέρντερ. Και, σύμφωνα με την προσφορά που ανακοίνωσε η Sportingbet, όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν και κερδίσουν θα προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη τους. Αναλυτικότερα, το bonus θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος στο Μπάγερν-Βέρντερ, αρκεί οι παίχτες να κάνουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει μονά ή στοιχήματα ή παρολί – στη δεύτερη περίπτωση, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβει αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως τα μεσάνυχτα, προκειμένου να δικαιούται το bonus.

 

Ο δεύτερος αγώνας είναι αυτός της Εσπανιόλ με τη Μάλαγα, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της Primer Division. Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτόν μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να προχωρήσει, όμως, η Sportingbet στην επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να εμφανίζεται τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και, σε αυτή την περίπτωση, επιστροφή θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Όσοι, τέλος, εξασφαλίσουν χρήματα από τις δύο προσφορές θα τα δουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως τις 20:00. Τα χρήματα, όμως, θα έχουν τη μορφή μπόνους και στις δύο περιπτώσεις, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και θεωρείται από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες του χώρου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία