Τζακπότ για το Copa America υπόσχεται η Netbet

Η εταιρία στοιχήματος Netbet ανακοίνωσε ένα νέο διαγωνισμό για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στους αγώνες του Copa America. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που υπόσχεται να μοιράσει ένα τζακπότ 5.000 ευρώ στους παίχτες που θα εξασφαλίσουν τα περισσότερα κέρδη, στοιχηματίζοντας σωστά στους αγώνες της διοργάνωσης.

 

Αναλυτικότερα, η Netbet μοιράζει 5.000 ευρώ σε όσους παίχτες στοιχηματίζουν (και κερδίζουν) στους αγώνες του Copa America. Για να δικαιούνται, όμως, οι παίχτες να διεκδικήσουν ένα μερίδιο του τζακπότ, θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό, έως τις 27 Ιουνίου, και έπειτα να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στους αγώνες του Copa America.

 

Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι είτε προαγωνιστικά είτε live. Ωστόσο, θα πρέπει να πρόκειται για μονά στοιχήματα. Με κάθε κερδισμένο τους στοίχημα, λοιπόν, οι παίχτες θα ανεβαίνουν υψηλότερα στον πίνακα της βαθμολογίας και θα έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στο μερίδιο του τζακπότ που υπόσχεται ο διαγωνισμός.

 

Σε κάθε στοίχημα, όμως, μόνον τα καθαρά κέρδη θα προσμετρώνται για την κατάταξη στον διαγωνισμό. Αν, για παράδειγμα, κάποιος παίχτης στοιχηματίσει 10 ευρώ και κερδίσει 30, μόνον τα 20 ευρώ (δηλαδή, τα καθαρά του κέρδη) θα μετρούν στον διαγωνισμό.

 

Το μερίδιο του τζακπότ, τέλος, που θα εξασφαλίσει καθένας από τους κορυφαίους παίχτες του διαγωνισμού, θα έχει τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμο προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος που ισχύουν στη Netbet.

 

Χάρη στη νέα προσφορά της Netbet, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στους αγώνες του Copa America θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν επιπλέον χρήματα στα κέρδη τους.

 

Στον διαγωνισμό της Netbet μπορούν να συμμετέχουν και οι Έλληνες καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας από το 2014.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία