Ενισχυμένη απόδοση στα διεθνή φιλικά ποδοσφαίρου από την Boylesports

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν αυτές τις ημέρες στη διάθεσή τους αρκετούς αγώνες που υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις, καθώς οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης έρχονται αντιμέτωπες σε φιλικούς αγώνες. Και μπορεί οι αγώνες να είναι φιλικοί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα προσφέρουν θέαμα, συγκινήσεις και, φυσικά, κέρδη στο στοίχημα.

 

Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν, χάρη στο γεγονός ότι αποτελούν κομμάτι κάποιας προσφοράς που ανακοίνωσαν οι εταιρίες στοιχημάτων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τρεις τέτοιοι αγώνες που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Boylesports.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Boylesports ανακοίνωσε την ενίσχυση μιας απόδοσης που αφορά στο αποτέλεσμα τριών σημερινών φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου. Οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: Ολλανδία-Γαλλία, Ιρλανδία-Ελβετία και Πορτογαλία-Βουλγαρία. Και, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση που ανακοίνωσε η Boylesports, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

 

Πρόκειται για το σημείο που προβλέπει νίκη της Γαλλίας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας στους αντίστοιχους αγώνες. Σε αυτό το σημείο, η απόδοση που είχε ανακοινώσει αρχικά η Boylesports δεν ξεπερνούσε το 7.50. Χάρη στην προσφορά, όμως, αυξήθηκε στο 8.50.

 

Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο συγκεκριμένο σημείο θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη. Και, στην περίπτωση που η πρόβλεψή τους επαληθευθεί, τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών. Δεν πρόκειται, άλλωστε, για μπόνους ή για κάτι παρόμοιο που απαιτεί τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η Boylesports έχει ανακοινώσει και επιστροφή χρημάτων με την μορφή δωρεάν στοιχήματος και σε επιλεγμένους αγώνες και επιλεγμένες αγορές για τα φιλικά των εθνικών ομάδων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία