Διαγωνισμός με έπαθλο ταξίδι στο Βερολίνο από την εταιρία στοιχημάτων Interwetten!

Ένας νέος διαγωνισμός που διεξάγει η εταιρία στοιχημάτων Interwetten υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με ένα διαφορετικό και μοναδικό δώρο: ένα ταξίδι στο Βερολίνο, με τους νικητές να κερδίζουν παράλληλα και VIP εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Λειψία!

Το μοναδικό έπαθλο δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της προσφοράς. Για να συμμετάσχουν σε αυτή, άλλωστε, οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι καν υποχρεωμένοι να ρισκάρουν τα χρήματά τους, τοποθετώντας κάποιο στοίχημα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να απαντήσουν σωστά σε μια ερώτηση!

 

Το μοναδικό έπαθλο του διαγωνισμού της Interwetten

Ο διαγωνισμός της Interwetten θα ολοκληρωθεί με μια κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν δύο νικητές. Κάθε νικητής και ένας φίλος του ή μία φίλη του θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Βερολίνο, με πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτερεύσεις, και να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό της 25ης Μαΐου.

Η συνολική αξία του πακέτου των επάθλων ξεπερνά τα 5.000 ευρώ και οι νικητές θα προκύψουν από μία κλήρωση που θα πραγματοποιήσει η Interwetten.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο διαγωνισμό της Interwetten δεν έχουν παρά να συνδεθούν στον λογαριασμό τους (ή να δημιουργήσουν ένα νέο, αν δεν έχουν ήδη) και να απαντήσουν σε μια απλή ερώτηση, έως τις 12 Μαΐου. Στους όρους συμμετοχής στην προσφορά, άλλωστε, δεν αναφέρεται καμία υποχρέωση που να περιλαμβάνει την τοποθέτηση στοιχημάτων ή κάτι παρόμοιο.

Το μόνο που χρειάζονται οι παίχτες, λοιπόν, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα δύο VIP ταξίδια, είναι γνώσεις και τύχη, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

Τέλος δικαίωμα να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό έχουν και οι Έλληνες διότι η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία