Ειδικά στοιχήματα για το Australian Open στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, είναι γνωστή για το ότι δε χάνει ευκαιρία να ανακοινώσει ειδικά στοιχήματα για κάθε διοργάνωση, ώστε τα μέλη της να μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, σε πτυχές αγώνων και διοργανώσεων που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Ακριβώς αυτό, λοιπόν, συμβαίνει και στην περίπτωση του Australian Open, του πρώτου μεγάλου τουρνουά τένις του 2018, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες.

Εκτός από τα συνηθισμένα στοιχήματα που έχει ανακοινώσει για κάθε αγώνα του τουρνουά, η Novibet ανακοίνωσε και μια σειρά ειδικών στοιχημάτων, προκειμένου να επιτρέψει στα μέλη της να στοιχηματίσουν και σε άλλες πτυχές των κορυφαίων αναμετρήσεων του Australian Open.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για το Australian Open

Τα εν λόγω στοιχήματα δεν αφορούν συγκεκριμένους αγώνες, αλλά τις επιδόσεις επιλεγμένων παιχτών (στην κατηγορία των μονών ανδρών) στον πρώτο και δεύτερο γύρο του τουρνουά. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε ειδικά στοιχήματα που αφορούν στις επιδόσεις του Rafael Nadal ή του Νίκου Κύργιου. Οι επιλογές είναι αρκετές και αφορούν σε επιδόσεις όπως το σύνολο των άσων ή των διπλών λαθών που θα πετύχει κάθε παίχτης.

Όλες οι επιλογές των ειδικών στοιχημάτων που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Novibet παρουσιάζονται με τη μέθοδο του over/under και οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν το σημείο που πιστεύουν πως θα επαληθευθεί και να εκμεταλλευτούν την κατάλληλη απόδοση. Ωστόσο, οι αποδόσεις αυτές θα αλλάζουν όσο το τουρνουά εξελίσσεται, ενώ τα ειδικά στοιχήματα του Australian Open θα κλείσουν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, μετά τις 2 τα ξημερώματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία