Ειδικά στοιχήματα για τον Τραμπ στη Novibet!

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναδείχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο νικητής των αμερικανικών εκλογών και πλέον φέρει τον τίτλο του νέου πλανητάρχη. Όσοι, μάλιστα, προέβλεψαν τη νίκη του και στοιχημάτισαν σε αυτόν μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Novibet ήδη μετρούν τα κέρδη τους. Και όσοι έχασαν, όμως, έχουν την ευκαιρία να ρεφάρουν, χάρη στα νέα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet για το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ!

 

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή του Τραμπ, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από στοιχήματα που αφορούν στο νέο πλανητάρχη. Τα στοιχήματα αυτά είναι μακροπρόθεσμα και βρίσκονται στον τομέα της Πολιτικής, στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Και πρόκειται για αρκετά στοιχήματα, από τα πιο λογικά έως τα πιο εξωφρενικά!

 

Για παράδειγμα, τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποια θα είναι η πρώτη χώρα που θα επισκεφθεί μέσα στο 2017 ο Ντόναλντ Τραμπ. Οι επιλογές τους είναι, μεταξύ άλλων, η Ρωσία, το Μεξικό, η Κίνα και η Κούβα. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα κερδίσει ή θα χάσει στις επόμενες εκλογές.

 

Τα παραπάνω στοιχήματα, όμως, είναι μόνον η αρχή. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στο πολυσυζητημένο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό που ανέφερε προεκλογικά ο Τραμπ. Μπορούν, λοιπόν, να στοιχηματίσουν στο αν θα χτιστεί, αν θα ακολουθήσουν κι άλλα (για παράδειγμα, στα σύνορα με τον Καναδά), αλλά και ποιος τελικά θα το πληρώσει! Τέλος, για τους λάτρεις του μεγάλου ρίσκου, υπάρχουν και κάποια fun στοιχήματα, όπως το αν ο Τραμπ θα σκαλίσει το πρόσωπό του στο όρος Rushmore, αν θα χτίσει άγαλμά του δίπλα στο Άγαλμα της Ελευθερίας και αν θα αγοράσει το Σινικό Τείχος, για να το μεταφέρει στα σύνορα με το Μεξικό! Βέβαια, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα παραπάνω στοιχήματα (όλες στο 1001.00!) δε μοιάζουν πολύ πιθανό να επαληθευθούν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία