Δύο ενισχυμένες αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet στο αγγλικό ποδόσφαιρο

Oι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου θα πάρουν σήμερα μια γεύση αγωνιστικής δράσης από τον αγώνα του Championship ανάμεσα σε Νόργουιτς και Μπέρμιγχαμ και θα έχουν άφθονες επιλογές στοιχηματισμού από το Σάββατο, όταν θα επιστρέψουν και οι αγώνες της Premier League. Οι επιλογές όσων διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρία Novibet, μάλιστα, αυξάνονται κατά δύο, χάρη σε δύο ειδικά στοιχήματα, που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις.

Πρόκειται για δύο στοιχήματα, των οποίων οι αποδόσεις έχουν ενισχυθεί και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο όσων τα τοποθετήσουν. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στα κατάλληλα σημεία και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Τα δύο στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Τα δύο στοιχήματα αφορούν σε δύο διαφορετικούς αγώνες: ο πρώτος είναι ο σημερινός ανάμεσα σε Νόργουιτς και Μπέρμιγχαμ και ο δεύτερος αυτός του Σαββάτου ανάμεσα σε Γουλβς και Λέστερ. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα δύο ή και τα δύο και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Το πρώτο στοίχημα προβλέπει ότι στο Νόργουιτς-Μπέρμιγχαμ θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και πως το σκορ θα είναι over 2,5. Oι παίχτες που θα το προτιμήσουν θα εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση του 2.40.

Αντίστοιχα, το δεύτερο προβλέπει ότι στον αγώνα ανάμεσα σε Γουλβς και Λέστερ θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα ο Βάρντι. Αν η πρόβλεψη αυτή επαληθευθεί, τα νικητήρια στοιχήματα θα πληρωθούν σύμφωνα με την ενισχυμένη απόδοση του 3.40.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν κάποια διαφορετική διαδικασία από τη συνηθισμένη. Παράλληλα, τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν όσοι δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Ο αγώνας Νόργουιτς-Μπέρμιγχαμ αγγλικού Championship προσφέρεται με 0% γκανιότα* από την Novibet. Όλες τις προσφορές** αυτές μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι των στοιχήματων μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία