Ιαπωνία-Παραγουάη με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ένας ακόμη φιλικός αγώνας προετοιμασίας για το Μουντιάλ και μία ακόμα προσφορά** για τη Novibet! Η στοιχηματική ιστοσελίδα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και σήμερα την προσφορά** της 0% γκανιότας*, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο φιλικό αγώνα προετοιμασίας για το Μουντιάλ. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Ιαπωνίας με την Παραγουάη, η οποία ξεκινά σήμερα στις 16:05 και προσφέρεται στη Novibet με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Με άλλα λόγια, τα στοιχήματα στον συγκεκριμένο αγώνα που θα προβλέπουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν κέρδη πάνω από τον μέσο όρο, χωρίς να απαιτείται περισσότερο ρίσκο.

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet ισχύει, όπως πάντα, αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Οι παίχτες, άλλωστε, θα πρέπει να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά**.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα, όπως συμβαίνει σε προσφορές** άλλου είδους στο online στοίχημα. Θα πρέπει, όμως, να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ιαπωνία και Παραγουάη. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Παράλληλα με την ανακοίνωση της προσφοράς** της, η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε και τις τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου. Οι αποδόσεις αυτές είναι οι εξής: 3.18 για νίκη της Ιαπωνίας, 3.22 για ισοπαλία και 2.65 για νίκη της Παραγουάης. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού (αφού οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα) και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Και χτες η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας επέλεξε φιλικό διεθνή αγώνα για να προσφέρει την 0% γκανιότα* στα μέλη της, αυτόν ανάμεσα σε Νότια Κορέα και Σενεγάλη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία