Σειρά ενισχυμένων αποδόσεων στο Champions League από την στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι αγώνες του Champions League επιστρέφουν σήμερα και δίνουν στους παίχτες του στοιχήματος δεκάδες ευκαιρίες να στοιχηματίσουν σε κορυφαίες αναμετρήσεις ποδοσφαίρου, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Στην περίπτωση της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, μάλιστα, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν και αυξημένα κέρδη, χάρη σε μια σειρά ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι σε επιλεγμένους αγώνες και σημεία.

Η Novibet ενίσχυσε τις αποδόσεις της σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Πόρτο, στον οποίο διατηρείται 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, και η δεύτερη σε μια σειρά από παρολί με ενισχυμένες αποδόσεις που προβλέπουν τους νικητές σε σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Μπεσίκτας-Πόρτο

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Πόρτο, θα δουν ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Η γκανιότα* απουσιάζει στα τρία σημεία της συγκεκριμένης αγοράς, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως οι αποδόσεις.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League: 3.12 για νίκη της Μπεσίκτας, 3.40 για ισοπαλία και 2.57 για νίκη της Πόρτο. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι δεν έχουν μειωθεί από την καθιερωμένη προμήθεια της γκανιότας*.

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 19:00), στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Παρολί ενισχυμένων αποδόσεων στο Champions League

Εκτός των παραπάνω ενισχυμένων αποδόσεων, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε άλλες δύο. Πρόκειται για τις αποδόσεις που συνοδεύουν δύο έτοιμα παρολί που αφορούν στους νικητές των σημερινών και αυριανών αγώνων του Champions League.

Αναλυτικότερα, το πρώτο από αυτά τα παρολί ενισχυμένων αποδόσεων προβλέπει να νικήσουν οι Νάπολι, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Σπαρτάκ Μόσχας στους σημερινούς τους αγώνες και συνοδεύεται από απόδοση 2.50. Αντίστοιχα, το δεύτερο προβλέπει να νικήσουν οι Τσέλσι, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους αυριανούς τους αγώνες και συνοδεύεται από απόδοση 6.75.

Όπως και στην περίπτωση της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, τέλος, η συγκεκριμένη ισχύει μόνο έως την έναρξη των αγώνων που περιλαμβάνουν τα παρολί. Και, όπως και η προσφορά** της 0% γκανιότας*, υπόσχεται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών σε όσους προβλέψουν σωστά.

Τις προσφορές** αυτές εννοείται πως μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες παιχτες του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία