Επιστροφή χρημάτων στα χαμένα παρολί από τη BetFred

Πολλά από τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας BetFred, που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάζουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί. Με τον τρόπο αυτό, είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη (σε σχέση με αυτά που υπόσχεται μια σειρά από μονά στοιχήματα), αλλά παράλληλα έρχονται αντιμέτωποι με αυξημένο ρίσκο, αφού κάθε πρόβλεψη που τοποθετούν στο παρολί θα πρέπει να είναι σωστή, προκειμένου να εισπράξουν το παραμικρό κέρδη. Ακόμη, άλλωστε, κι αν καταφέρουν να προβλέψουν σωστά σε όλα τα σημεία του παρολί τους, εκτός από ένα, θα χάσουν τα χρήματά τους.

 

Τα χρήματα αυτά, όμως, μπορούν να επιστραφούν στους λογαριασμούς όσων παιχτών εκμεταλλευτούν την προσφορά της BetFred. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα επιστρέφει στο εξής τα χαμένα χρήματα των παρολί που χάνουν για ένα σημείο, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, ισχύει για όσους τοποθετούν παρολί στο ποδόσφαιρο και στα αμερικανικά αθλήματα (NFL, NBA, MLB και NHL σε αμερικανικό ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μπέιζμπολ και χόκεϊ επί πάγου αντίστοιχα).

 

Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου, οι παίχτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον έξι σημείων, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, και να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Στην περίπτωση που η μία από τις προβλέψεις τους είναι λανθασμένη, θα εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Αντίστοιχα, στην περίπτωση των αμερικανικών αθλημάτων, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον πέντε σημείων και πάλι πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, συμμετέχουν οι εξής στοιχηματικές αγορές: νικητής αγώνα, χάντικαπ και spread. Και αυτά τα παρολί θα επιστρέφουν τα χαμένα χρήματα, μόνο στην περίπτωση που είναι λανθασμένη μία από τις προβλέψεις.

 

Χάρη στην προσφορά της BetFred, λοιπόν, το ρίσκο που συνοδεύει κάθε παρολί μειώνεται, καθώς οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως τους κοστίσει μια λανθασμένη πρόβλεψη.

 

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο και η ιστορία της ξεκινά το 1967 στη Μεγάλη Βρετανία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία