Μειωμένο ρίσκο στο γερμανικό Κύπελλο υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο μέσω της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet και συνδυάζουν τις προβλέψεις τους σε παρολί μπορούν σήμερα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η Goalbet, άλλωστε, ανακοίνωσε μία προσφορά που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, αρκεί να περιλαμβάνουν τον αγώνα του γερμανικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Σάλκε και Μπάγερν Μονάχου.

Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και να συμπεριλάβουν τον αγώνα ανάμεσα σε Σάλκε και Μπάγερν. Και, εφόσον χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις (που έχουν αν κάνουν, μεταξύ άλλων, και με τον πρώτο σκόρερ του αγώνα), θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει τον αγώνα ανάμεσα σε Σάλκε και Μπάγερν, το οποίο να αφορά μόνο σε προβλέψεις στο pre-game. Επιπλέον, κάθε πρόβλεψη θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2, με μόνη εξαίρεση τους αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα (για σήμερα είναι ο αγώνας Τσέλσι-Λίβερπουλ του αγγλικού FA Cup).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί θα πρέπει και να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα αποζημιωθούν

Μια τελευταία προϋπόθεση που έχει ανακοινώσει η Goalbet, προκειμένου να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί, είναι να σκοράρει το πρώτο γκολ του Σάλκε-Μπάγερν ή ο Μπενίτο Ραμάν ή ο Τόμας Μίλερ. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα προχωρήσει σε αποζημίωση όσων χαμένων παρολί πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Η αποζημίωση θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, καθώς και τη μορφή πριμ. Οι παίχτες που θα την εξασφαλίσουν θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν σε ανάληψη του πριμ.

Μην ξεχνάτε πως μέσω της Goalbet μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία