Αλαβές-Γρανάδα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Με αρκετή ορμή από το Σαββατοκύριακο που μόλις τελείωσε, η ισπανική Primera Division συνεχίζεται, με το πρόγραμμά της να περιλαμβάνει σήμερα τον αγώνα ανάμεσα σε Αλαβές και Γρανάδα. Όπως είναι φυσικό, ο συγκεκριμένος αγώνας θα απασχολήσει πολλούς παίχτες που συνηθίζουν να στοιχηματίζουν και τη Δευτέρα, ειδικά χάρη στο γεγονός ότι τους υπόσχεται και αυξημένα κέρδη, εφόσον επιλέξουν να στοιχηματίσουν μέσω του Stoiximan.

 

Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, έχει αφιερώσει τη σημερινή της προσφορά στον αγώνα της Αλαβές με τη Γρανάδα. Πρόκειται, βέβαια, για την καθημερινή προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται στους παίχτες αυξημένα κέρδη, μέσω αυξημένων αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα, επομένως μηδενική προμήθεια, με αποτέλεσμα να μην έχει χρειαστεί να μειώσουν τις αποδόσεις στη συγκεκριμένη αγορά. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία της θα δουν αυξημένες αποδόσεις.

 

Αναλυτικότερα, όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Stoiximan και επιλέξουν τον αγώνα της Primera Division και την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αποδόσεις: 2.15 για νίκη της Αλαβές, 3.48 για ισοπαλία και 3.98 για νίκη της Γρανάδα. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – οι περισσότερες από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, ισχύει ολόκληρη την ημέρα στον Stoiximan, μέχρι την έναρξη του Αλαβές-Γρανάδα, στις 21:45. Και όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Εφόσον κερδίσουν, μάλιστα, τα χρήματα που θα εισπράξουν θα έχουν στο σύνολό τους μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία