Μέμφις Γκρίζλις - Κλίβελαντ Καβαλίερς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan συνεχίζει να προσφέρει επιλεγμένους αγώνες του NBA με 0% γκανιότα, προσφέροντας στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους, σε μια εβδομάδα που έχει δει λίγη δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Έτσι, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να εκμεταλλευτούν την απουσία της γκανιότας στους αγώνες του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο και να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος προσφέρει με 0% γκανιότα τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μέμφις Γκρίζλις και Κλίβελαντ Καβαλίερς. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, η οποία αποτελεί τη χρέωση εκείνη που μειώνει ελαφρά τις αποδόσεις, οι αποδόσεις στην αγορά του τελικού αποτελέσματος στον εν λόγω αγώνα είναι ελαφρώς αυξημένες. Έτσι, οι παίχτες που θα στοιχηματίοσυν πριν την έναρξή του και προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα θα λάβουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη.

 

Πρόκειται, άλλωστε, για μια από τις πλέον συμφέρουσες προσφορές του online στοιχήματος. Οι παίχτες που δεν κυνηγούν τα bonus και τα δωρεάν στοιχήματα που συνοδεύονται κατά κανόνα από πλήθος όρων και προϋποθέσεων, προτιμούν κατά κόρον την προσφορά της μηδενικής γκανιότας, εξαιτίας της απλότητάς της. Άλλωστε, δεν υποχρεώνει τους παίχτες ούτε σε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε σε τζιράρισμα των κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Το μόνο που απαιτεί είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του τελικού αποτελέσματος.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα, στο πλαίσιο της προσφοράς της μηδενικής γκανιότας: 2.20 για νίκη των Μέμφις Γκρίζλις και 1.82 για νίκη των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών και που μπορούν να φέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία