Μπαρτσελόνα-Φενερμπαχτσέ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες των τελευταίων ημερών διεξάγεται σήμερα στο παρκέ του μπάσκετ και όχι σε κάποιο γήπεδο ποδοσφαίρου. Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, η Μπαρτσελόνα και η Φενερμπαχτσέ, έρχονται αντιμέτωπες απόψε στις 22:00, στο πλαίσιο της Euroleague, και το στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει φουντώσει. Ειδικά τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Stoiximan, τα οποία μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, έχουν ήδη ξεκινήσει την τοποθέτηση στοιχημάτων στο αποψινό ντέρμπι.

 

Ο Stoiximan, εξάλλου, προτίμησε τον συγκεκριμένο αγώνα, προκειμένου να ενεργοποιήσει την προσφορά της 0% γκανιότας. Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο Μπαρτσελόνα-Φενερμπαχτσέ θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker, απουσιάζει. Έτσι, δεν υπήρξε μείωση των αποδόσεων, οι οποίες πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα: 1.82 για νίκη της Μπαρτσελόνα και 2.20 για νίκη της Φενερμπαχτσέ. Οι αποδόσεις έχουν ενισχυθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και έχουν επανέλθει σε υψηλότερα επίπεδα που τις βοηθούν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον σημερινό αγώνα.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις του Stoiximan στο Μπαρτσελόνα-Φενερμπαχτσέ δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή, πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Στην περίπτωση, μάλιστα, που προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου bonus, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία