Κορίνθιανς-Παλμέιρας με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet στρέφει σήμερα το ενδιαφέρον της (και αυτό των μελών της) στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και σε έναν κορυφαίο αγώνα, ο οποίος μπορεί μάλιστα να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, η Goalbet ξεχωρίζει τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Κορίνθιανς και Παλμέιρας και τον προσφέρει με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Η νέα προσφορά της Goalbet έχει προκαλέσει αύξηση των αποδόσεων που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα, το οποίο σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Ο αγώνας ανάμεσα σε Κορίνθιανς και Παλμέιρας ξεκινά απόψε στη 1:15 μετά τα μεσάνυχτα και οι παίχτες θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει έως τότε τα κατάλληλα στοιχήματα, αφού η προσφορά δε μεταφέρεται στο live στοίχημα.

Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2, εκεί που έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, και μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι είτε μονά είτε παρολί. Τέλος, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Η προσφορά της Goalbet έχει αυξήσει τις αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ως εξής: 3.73 για νίκη της Κορίνθιανς, 3.25 για ισοπαλία και 2.35 για νίκη της Παλμέιρας. Οι αποδόσεις αυτές κινούνται πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία