Αυξημένες αποδόσεις στο Χιλή-Μεξικό από την Championsbet

Κάθε αγώνα της «οικοδέσποινας» Χιλής στο Copa America αποτελεί ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, χάρη στο γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα φαβορί της κατάκτησης της διοργάνωσης. Παράλληλα, όμως, το γεγονός ότι πολλές στοιχηματικές εταιρίες επιλέγουν τους αγώνες της Χιλής για να ανακοινώσουν κάποιες από τις προσφορές τους καθιστά αυτούς τους αγώνες ακόμη πιο σημαντικούς, καθώς δίνεται στους παίχτες η δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Χιλή και Μεξικό, ο οποίος προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις από την Championsbet. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στο Χιλή-Μεξικό, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας στην αγορά του 1Χ2 στο Χιλή-Μεξικό σημαίνει πως η Championsbet απαρνείται την προμήθεια που θα διατηρούσε από τη συγκεκριμένη αγορά του αγώνα, προκειμένου να προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η μηδενική γκανιότα, άλλωστε, φέρνει αυξημένες αποδόσεις και οι αυξημένες αποδόσεις αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, η Championsbet στην αγορά του αποψινού αγώνα του Copa America είναι οι εξής: 1.58 για νίκη της Χιλής, 4.25 για ισοπαλία και 7.23 για νίκη του Μεξικό. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, όχι μόνο είναι αυξημένες για τα δεδομένα της Championsbet, αλλά κυμαίνονται και σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με το μέσο όρο των αποδόσεων που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός.

 

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της συγκεκριμένης προσφοράς είναι το γεγονός ότι ζητά ελάχιστα σε αντάλλαγμα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες και απαιτούν κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού, η συγκεκριμένη δε ζητά τίποτε απολύτως, πέρα από μια σωστή πρόβλεψη πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία