Νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet για το Champions League

Μετά από το διάλειμμα της προηγούμενης εβδομάδας, το Champions League επιστρέφει και υπόσχεται θέαμα και συγκινήσεις, καθώς και κέρδη σε όσους τοποθετήσουν online στοιχήματα και πραγματοποιήσουν σωστές προβλέψεις. Στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, μάλιστα, όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά και προβλέψουν σωστά στα επιλεγμένα σημεία θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Συγκεκριμένα, η σημερινή προσφορά της Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η συγκεκριμένη προσφορά δε μοιάζει ιδιαίτερα με άλλες του online στοιχήματος, καθώς είναι πολύ απλή και δε συνοδεύεται από πολλούς όρους και δύσκολες προϋποθέσεις. Ουσιαστικά, το μόνο που κάνει είναι να εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker σε κάθε σημείο στοιχηματισμού. Εφόσον, λοιπόν, ισχύει για το 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Παρί και Ρεάλ, οι σχετικές αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Επιπλέον, το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του αγώνα, πριν τις 21:5 που ξεκινά ο αγώνας. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης

Μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Goalbet αύξησε προσωρινά τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League. Όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξή του θα δουν τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς: 1.89 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, 4.41 για ισοπαλία και 3.97 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες της αγοράς, χάρη στην προσφορά της Goalbet, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα λάβουν οι παίχτες.

Πριν λίγες ημέρες η Παρί Σεν Ζερμέν αναμετρήθηκε με την Μαρσέιγ για το γαλλικό Κύπελλο και η Goalbet δεν έχασε την ευκαιρία να ανακοινώσει τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία