Χοφενχάιμ-Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Μπορεί η εβδομάδα που διανύουμε να μην περιείχε αγώνες των κορυφαίων διεθνών διοργανώσεων της Ευρώπης, αλλά οι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν είχαν παράπονο, καθώς κάποιες εθνικές διοργανώσεις (όπως η αγγλική Premier League) συνέχισαν έως τα μέσα της εβδομάδας. Και τώρα που φτάνουμε στα τέλη της, επανέρχονται και οι υπόλοιπες κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, με πρώτη τη Bundesliga, η οποία φέρνει απόψε αντιμέτωπες την Χοφενχάιμ με τη Ντόρτμουντ.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά απόψες τις 21:30 και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Κάποιοι άλλοι παίχτες, όμως – ειδικά όσοι διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχήματος Championsbet – μπορούν να εκμεταλλευτούν μια άκρως συμφέρουσα προσφορά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Αναφερόμαστε, φυσικά στην προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία επιτρέπει στις αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Χοφενχάιμ-Ντόρτμουντ να αυξηθούν.

 

Η αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρούν κατά κανόνα όλες οι στοιχηματικές εταιρίες, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Χωρίς τη γκανιότα, λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος για μείωση και οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga: 4.13 για νίκη της Χοφενχάιμ, 4.28 για ισοπαλία και 1.91 για νίκη της Ντόρτμουντ. Πρόκειται για αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει άλλες ιστοσελίδες στοιχήματος – οι περισσότεροι ανταγωνιστές της Championsbet, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Όσοι παίχτες, τέλος, θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας στο Χοφενχάιμ-Ντόρτμουντ. Το στοίχημα, όμως, θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία