Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος έχουν σήμερα τρεις επιπλέον λόγους, για να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Europa League στο ποδόσφαιρο. Τρεις ελληνικές ομάδες, άλλωστε, ρίχνονται επίσης στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τους αγώνες τους να παρουσιάζουν ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ένας από τους αγώνες αυτούς που μπορεί να ξεχωρίσει είναι εκείνος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχήματος Championsbet.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί, στο πλαίσιο της προσφοράς της Championsbet. Ο bookmaker αποφάσισε να μη διατηρήσει την καθιερωμένη του προσφορά και να επαναφέρει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 σε υψηλότερα επίπεδα. Η γκανιότα, άλλωστε, είναι η προμήθεια εκείνη που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος η Championsbet.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 1.53 για νίκη του Ολυμπιακού, 4.30 για ισοπαλία και 7.75 για νίκη της ΑΠΟΕΛ. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις του ανταγωνισμού, μάλιστα, οι συγκεκριμένες υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες.

 

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά δεν είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε σημαντικά ανταλλάγματα, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη. Ανταλλάγματα, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και τζιράρισμα των επιπλέον κερδών που θα προκύψουν, απουσιάζουν. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:05. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και ο λόγος που τα μέλη την έχουν επιλέξει είναι η πρακτικότητα που προσφέρει στις σελίδες της αλλά και η τεράστια ποικιλία της σε στοιχήματα και σε παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία