Πριμ κατάθεσης για το Champions League στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η επιστροφή του Champions League δεν αποτελεί μόνο αφορμή για τους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα σε κορυφαίες αναμετρήσεις ποδοσφαίρου, αλλά και για τις εταιρίες στοιχημάτων να ανακοινώσουν νέες προσφορές, που μπορούν να αυξήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το υπόλοιπο του λογαριασμού των μελών της. Μια τέτοια προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten και να διεκδικήσουν ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού.

Το συγκεκριμένο πριμ θα διατίθεται στα μέλη της Interwetten για περιορισμένο χρονικό διάστημα και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, προκειμένου να το εξασφαλίσουν.

 

Ποιοι δικαιούνται το νέο πριμ της Interwetten;

Συμμετοχή στην προσφορά της Interwetten έχουν όλα τα μέλη που έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια πρώτη κατάθεση στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες αυτοί δεν έχουν παρά να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση, όσο ισχύει η προσφορά. Η κατάθεση αυτή θα πρέπει να έχει ύψος 10 ευρώ και άνω και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί όσο ισχύει η προσφορά.

Για να εξασφαλίσουν το πριμ, όμως, οι παίχτες θα πρέπει επίσης να τζιράρουν την αξία της κατάθεσής τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.70 και άνω.

 

Το ύψος και η χρήση του πριμ

Όσοι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της νέας προσφοράς της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Interwetten θα εξασφαλίσουν ένα πριμ ύψους 30% επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το όριο αυτό, όμως, έχει τεθεί ψηλά και οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν περισσότερες από μία καταθέσεις, προκειμένου να το καλύψουν. Τέλος, το πριμ που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα υπόκειται επίσης σε απαιτήσεις τζιραρίσματος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης της Interwetten.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία