Ευκαιρία για κέρδη χωρίς ρίσκο στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet!

Από τη στιγμή που σήμερα αγωνίζονται κάποιες από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ευρώπη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League, είναι σχεδόν αυτονόητο ότι οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες θα έχουν ανακοινώσει συμφέρουσες προσφορές σε επιλεγμένους αγώνες. Η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet, όμως, διαφοροποιείται σήμερα από τον ανταγωνισμό και, αντί να επιλέξει έναν συγκεκριμένο αγώνα και να ανακοινώσει την προσφορά της, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την προσφορά της σε οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες επιθυμούν!

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Goalbet αφορά σε ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, το οποίο οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε οποιονδήποτε αγώνα επιθυμούν.

 

Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού για το Europa League

Η προσφορά τίθεται σε ισχύ με αφορμή τους σημερινούς αγώνες του Europa League και μπορεί να αυξήσει το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών κατά 20%. Βέβαια, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης – έως τις 23:59.

Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν και την αξία της κατάθεσής τους (και πάλι πριν εκπνεύσει η προθεσμία της προσφοράς) επί μία φορά, προκειμένου να απελευθερώσουν το πριμ.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, θα μπορούν να διεκδικήσουν ένα πριμ 20%, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Πρώτα, βέβαια, θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet αναφέροντας την ώρα και το ποσό της κατάθεσης, και έπειτα θα πρέπει να τζιράρουν την αξία της κατάθεσης επί μία φορά, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα (οι σημερινοί αγώνες του Europa League αποτελούν μια εξαιρετική αφορμή για αυτό), σε σημεία με απόδοση 1.30 και άνω. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι pre-game ή live, καθώς και μονά ή παρολί.

Ανεξάρτητα από το αν τα στοιχήματα κερδίσουν ή χάσουν, οι παίχτες θα απελευθερώσουν με αυτόν τον τρόπο το πριμ που υπόσχεται η προσφορά. Και τα χρήματα του πριμ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Τέλος, θα απελευθερωθούν και για ανάληψη, εφόσον τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία