Δύο αγώνες του Μουντιάλ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Οι στοιχηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες είναι αρκετές, λόγω Μουντιάλ, και το ίδιο συμβαίνει και με τις ευκαιρίες τοποθέτησης στοιχημάτων ενισχυμένης αξίας, χάρη σε ένα πλήθος προσφορών που ανακοινώνουν (με αφορμή πάντα το Μουντιάλ) οι εταιρίες στοιχημάτων. Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet, μάλιστα, θα βρουν δύο τέτοιες ευκαιρίες σήμερα, χάρη στην διπλή προσφορά της 0% γκανιότας.

Η Goalbet, άλλωστε, προσφέρει σήμερα, όχι έναν, αλλά δύο αγώνες του Μουντιάλ με 0% γκανιότα. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Αίγυπτο και Ουρουγουάη και αυτόν ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet στους δύο αγώνες

Η προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει αποκλειστικά για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των δύο αγώνων και οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις, θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, σύμφωνα με τις παρακάτω αποδόσεις: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της Αιγύπτου έχει απόδοση 8.83, η ισοπαλία 4.12 και η νίκη της Ουρουγουάης 1.55, ενώ στον δεύτερο αγώνα η νίκη της Πορτογαλίας έχει απόδοση 4.22, η ισοπαλία 3.37 και η νίκη της Ισπανίας 2.13. Όλες οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τα κέρδη που θα εισπράξουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, για να απελευθερωθούν, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους στοιχηματικές προσφορές.

Να σας θυμίσουμε πως η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet δημιούργησε ένα link στην ιστοσελίδα της το οποίο οδηγεί σε σελίδα ειδικά φτιαγμένη για το Μουντιάλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία