Άουε-Καρλσρούη με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι γερμανικές ομάδες ποδοσφαίρου που αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες συμμετέχουν στα πλέι-οφ προβιβασμού (ή υποβιβασμού) και ένας από τους σημερινούς αγώνες της 2ης κατηγορίας παρουσιάζει σήμερα και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, χάρη σε μια προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet. Τα μέλη της Novibet, άλλωστε, μπορούν να στοιχηματίσουν σε πολλές και διάφορες πτυχές του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Άουε και Καρλσρούη, αλλά η αγορά που υπόσχεται τη μεγαλύτερη αξία είναι αυτή του 1Χ2.

Εκεί, άλλωστε, η εταιρία στοιχήματος Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις των αντίστοιχων σημείων να έχουν αυξηθεί και να συγκαταλέγονται πλέον στις κορυφαίες της αγοράς. Χάρη σε αυτές, άλλωστε, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, η Novibet απαρνείται την γκανιότα*, την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι στοιχηματικές εταιρίες σε κάθε σημείο, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Από τη στιγμή που η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη σε όσους παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στο Άουε-Καρλσρούη, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, το ρίσκο των παιχτών παραμένει ίδιο, αλλά τα κέρδη που υπόσχονται τα κατάλληλα στοιχήματα αυξάνονται.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Άουε-Καρλσρούη

Χάρη στην προσφορά**, έχουν αλλάξει μόνον οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Άουε και Καρλσρούη και μόνον όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να τις εκμεταλλευτούν. Οι αποδόσεις της προσφοράς** έχουν ως εξής: 2.46 για νίκη της Άουε, 3.02 για ισοπαλία και 3.75 για νίκη της Καρλσρούης. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία