0% γκανιότα* από τη Novibet στο μπάσκετ

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι λάτρεις των σπορ έχουν αυτές τις ημέρες το βλέμμα τους στραμμένο στο ποδόσφαιρο (διεξάγονται καθημερινά διεθνή φιλικά, ξεκινά το Copa America και έρχονται και οι αγώνες του EURO 2016), υπάρχουν αγωνιστικές εξελίξεις και στο μπάσκετ – ειδικά σε κάποια από τα εθνικά πρωταθλήματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη και βρίσκονται στη φάση των τελικών. Ένα τέτοιο πρωτάθλημα μπάσκετ είναι και το τουρκικό, στο πλαίσιο του οποίου διεξάγεται σήμερα ο τελικός ανάμεσα σε Εφές και Φενερμπαχτσέ.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, όπως είναι φυσικό, καλύπτεται στοιχηματικά από τη νόμιμη  ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet, ενώ παράλληλα αποτελεί και αντικείμενο της σημερινής της προσφοράς**. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία υπόσχεται αύξηση των κερδών για όσους παίχτες προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα της Εφές με τη Φενερμπαχτσέ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή να έχουν αυξηθεί. Η απουσία της γκανιότας* συνεπάγεται και απουσία της προμήθειας που διατηρούν συνήθως οι υπεύθυνοι, μέσω της ελαφράς μείωσης των αποδόσεων. Και, εφόσον η προμήθεια απουσιάζει, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η Novibet, λοιπόν, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά νικητή του αποψινού τουρκικού τελικού στο μπάσκετ: 2.70 για νίκη της Εφές και 1.58 για νίκη της Φενερμπαχτσέ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κατορθώνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, καθώς κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Όσοι παίχτες, τέλος, επιθυμούν να διεκδικήσουν την προσφορά** και τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Novibet δεν έχουν παρά να επιλέξουν τον αγώνα της Εφές με τη Φενερμπαχτσέ και την στοιχηματική αγορά του νικητή αγώνα. Εκεί θα δουν τις αυξημένες αποδόσεις, τις οποίες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν έως την έναρξη του αγώνα, στις 20:00.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία