Νις-Λυών με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Νις και Λυών έρχονται απόψε αντιμέτωπες στις 21:45, σε ένα ντέρμπι που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της γαλλικής Ligue 1, για αρκετούς λόγους. Για παράδειγμα, το αποτέλεσμα του αγώνα είναι αρκετά αμφίρροπο, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις σε αρκετά από τα σημεία να είναι σχετικά υψηλές. Κάποιες αποδόσεις, όμως, καταφέρνουν να φτάσουν σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος δεν αρκέστηκε να ανακοινώσει υψηλές αποδόσεις στα σημεία-κλειδιά του ντέρμπι, αλλά ανακοίνωσε επίσης ότι θα διατηρήσει 0% γκανιότα στην αναμέτρηση. Αυτό σημαίνει πως οι ήδη ανεβασμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς ο Stoiximan δε διατηρεί πλέον την καθιερωμένη προμήθεια. Και, χωρίς τη γκανιότα, οι τρεις αποδόσεις που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία στην αγορά του 1Χ2 στο Νις-Λυών δε μειώθηκαν και υπόσχονται ακόμη περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού ντέρμπι της Ligue 1: 2.96 για νίκη της Νις, 3.55 για ισοπαλία και 2.60 για νίκη της Λυών. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού – άλλωστε, εκείνες διατηρούν κανονικά γκανιότα και ο Stoiximan όχι. Και όσοι τις εκμεταλλευτούν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Για να εξασφαλίσουν, όμως, τα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του Νις-Λυών. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, όπου ισχύει η προσφορά. Και, τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία