Δύο αγώνες Κυπέλλου με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου που καλύπτει και σήμερα η στοιχηματική εταιρία Goalbet είναι πολλοί και οι παίχτες έχουν άφθονες ευκαιρίες για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Βέβαια, κάθε παίχτης θα επιλέξει αγώνες και σημεία ανάλογα με τις προτιμήσεις του, αλλά οι υπεύθυνοι προτείνουν δύο κορυφαίες επιλογές για όσους προτιμούν να διεκδικούν περισσότερα κέρδη με λιγότερο ρίσκο.

Οι δύο επιλογές είναι οι αντίστοιχοι σημερινοί αγώνες Κυπέλλου που προσφέρονται με 0% γκανιότα στην Goalbet. Στους δύο αυτούς αγώνες έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, μέσω της εξάλειψης της καθιερωμένης προμήθειας, με αποτέλεσμα τα κέρδη που θα διεκδικήσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα να είναι εξίσου αυξημένα.

 

Οι δύο αγώνες της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Ο πρώτος αγώνας που προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet είναι αυτός του γερμανικού Κυπέλλου DFB ανάμεσα σε Αννόβερο και Βόλφσμπουργκ. Μέσω της προσφοράς, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.91 για νίκη του Αννόβερο, 3.53 για ισοπαλία και 2.66 για νίκη της Βόλφσμπουργκ.

Ο δεύτερος αγώνας, από την άλλη, είναι αυτός του ισπανικού Κυπέλλου Copa del Rey, ανάμεσα σε Λεγκανές και Ράγιο Βαγιεκάνο. Σε αυτή την περίπτωση, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.08 για νίκη της Λεγκανές, 3.49 για ισοπαλία και 4.24 για νίκη της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Και στους δύο αγώνες, οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές από ότι οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Περισσότερα κέρδη με λιγότερο ρίσκο

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, τέλος, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων. Εφόσον τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Για σήμερα τον αγώνα Αννόβερο-Βόλφσμπουργκ τον έχει ανακοινώσει και η Novibet με την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία