Εσπανιόλ-Μάλαγα με 0% γκανιότα στην Championsbet

Με το πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα που ισχύει αυτή την εβδομάδα, κάθε ημέρα έχει και τη δική της χάρη. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι αφιερωμένες στο Champions League, οι επόμενες στο Europa League και οι τελευταίες σε εθνικά πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου, όπως η εξαιρετικά δημοφιλής Primera Division της Ισπανίας. Η τελευταία κατακλύζεται από αγώνες με μεγάλη αξία στα… χρηματιστήρια του θεάματος και του στοιχηματισμού και ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Μάλαγα δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση – πόσο, μάλιστα, όταν υπόσχεται και αυξημένα κέρδη στα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet.

 

Η ιστοσελίδα, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα της Primera Division, με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 να έχουν στη διάθεσή τους αυξημένες αποδόσεις. Η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια της Championsbet (γνωστή ως γκανιότα) και επιτρέπει στις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 να κινηθούν ανοδικά, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League έχουν ως εξής: 2.44 για νίκη της Εσπανιόλ, 3.28 για ισοπαλία και 3.43 για νίκη της Μάλαγα. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στο Εσπανιόλ-Μάλαγα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Όσοι, τέλος, θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, έχουν διορία έως την ώρα της έναρξης του αγώνα (στις 23:00), προκειμένου να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους. Φυσικά, θα πρέπει να επιλέξουν μία από τις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία