Από πριμ συνοδεύονται οι επόμενες καταθέσεις στην στοιχηματική εταιρία Interwetten

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten προετοιμάζονται για τις ευκαιρίες στοιχηματισμού που θα τους προσφέρει το επόμενο τριήμερο, ειδικά στο ποδόσφαιρο, που διεξάγονται αγώνες για τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Για κάποιους, κομμάτι αυτής της προετοιμασίας θα είναι και μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό, προκειμένου να έχουν τα απαραίτητα χρήματα για τα στοιχήματά τους.

Οι παίχτες αυτοί θα αποκτήσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, χάρη στη νέα προσφορά της Interwetten, η οποία ανταμείβει όσα μέλη της πραγματοποιήσουν νέες καταθέσεις κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Κάθε νέα κατάθεση θα ανταμείβεται με ένα πριμ 25%, έως ότου οι παίχτες συμπληρώσουν ένα προκαθορισμένο ποσό.

 

Η διαδικασία εξασφάλισης του πριμ της Interwetten

Στη νέα προσφορά της Interwetten μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, έως τις 9 Δεκεμβρίου. Οι παίχτες αυτοί δεν έχουν παρά να μεταφέρουν τουλάχιστον 10 ευρώ στον λογαριασμό τους, προκειμένου να λάβουν το πριμ. Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία της κατάθεσής τους επί τρεις φορές, προκειμένου το πριμ να απελευθερωθεί.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα πριμ ύψους 25%. Και μπορούν να συνεχίσουν να πραγματοποιούν νέες καταθέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν και νέα πριμ, έως ότου συμπληρωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό.

Για να μπορέσουν να απελευθερώσουν πλήρως το πριμ της νέας προσφοράς, τέλος, οι παίχτες έχουν διορία 14 ημερών, προκειμένου να τζιράρουν επί τρεις φορές το ποσό της κατάθεσης, σε στοιχήματα με απόδοση 1.70 και άνω. Και μόλις ολοκληρώσουν την απαραίτητη διαδικασία θα μπορούν να προχωρήσουν ακόμη και σε ανάληψη του ποσού του πριμ από τον λογαριασμό τους.

To πριμ κατάθεσης αυτό μπορούν να το εκμεταλλευτούν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν καθώς η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία