Μειωμένο ρίσκο στα παρολί ποδοσφαίρου υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Τις επόμενες ημέρες, τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης επιστρέφουν, υποσχόμενα θέαμα, γκολ και στοιχηματικές ευκαιρίες. Οι επιλογές για τους παίχτες του στοιχήματος από τις εταιρίες στοιχημάτων θα είναι πολλές, ειδικά σε πρωταθλήματα όπως το γαλλικό και το αγγλικό, και οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα είτε να τοποθετήσουν μια σειρά από μονά στοιχήματα είτε κάποια παρολί, που θα συνδυάζουν τις επιλογές τους.

Βέβαια, τα παρολί θα συνοδεύονται, όπως πάντα, και από αυξημένο ρίσκο. Όσοι διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet, όμως, θα μπορούν να μειώσουν αυτό το ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά.

 

Η προσφορά της Goalbet για τα παρολί του τριημέρου

Η νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet υπόσχεται το εξής απλό: να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, με μορφή πριμ, η οποία θα φτάνει το 100% του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αρχικά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων, σε διαφορετικούς αγώνες του αγγλικού ή γαλλικού πρωταθλήματος. Επιπλέον, κάθε σημείο θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2.

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

Μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, το μόνο που θα έχουν να κάνουν οι συμμετέχοντες είναι να περιμένουν να διευθετηθούν τα παρολί τους. Και, στην περίπτωση που χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση της προσφοράς της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία