Τρεις προσφορές για το Champions League από την Sportingbet

Το Champions League συνεχίζεται, με τις αναμετρήσεις των ομάδων να αποκτούν συνεχώς περισσότερο ενδιαφέρον. Απόψε, για παράδειγμα, αναμετρώνται η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη, σε δύο αγώνες που αναμένεται να προσφέρουν άφθονο θέαμα, αλλά και κέρδη σε όσους προχωρήσουν σε σωστές προβλέψεις στο στοίχημα. Βέβαια, ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στους αποψινούς αγώνες του Champions League δίνουν και οι προσφορές που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet για τα μέλη της: ένα μπόνους, μια επιστροφή χρημάτων και ένα τζακπότ.

 

Αναλυτικότερα, το bonus της Sportingbet έχει ύψος 5% επί των κερδών και το δικαιούται κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης. Για να συμμετέχουν οι παίχτες στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Η επιστροφή χρημάτων που υπόσχεται η Sportingbet, από την άλλη, αφορά σε όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές – και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα – και χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Για να προχωρήσει, όμως, η Sportingbet στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Κέβιν Ντε Μπρούιν της Μάντσεστερ Σίτι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

H Sportingbet, τέλος, χαρίζει στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στους αγώνες του Champions League κι ένα τζακπότ, ύψους 1.000 ευρώ. Για να διεκδικήσει κάποιος παίχτης το τζακπότ, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα παρολί τουλάχιστον πέντε σημείων και αξίας 10 ευρώ και άνω, αποτελούμενο από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2, σε οποιουσδήποτε από τους σημερινούς αγώνες του Champions League.

 

Ανεξάρτητα από την προσφορά που θα εκμεταλλευτούν, τέλος, οι παίχτες θα δουν τα χρήματα που δικαιούνται (το μπόνους, την επιστροφή ή το τζακπότ) να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και πάντα κάνει πολλές προσφορές ώστε να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των μελών της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία