Ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση των ελληνικών ομάδων στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet καλύπτει στοιχηματικά κάθε προκριματικό αγώνα του Champions League και του Europa League, αλλά όπως είναι φυσικό, δίνει λίγη περισσότερη βαρύτητα σε εκείνους που παρουσιάζουν ελληνικό ενδιαφέρον – τις αναμετρήσεις των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Οι τρεις ελληνικές ομάδες, μάλιστα, πρωταγωνιστούν και σε μια σειρά ειδικών στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει η Goalbet.

Πρόκειται για ειδικά στοιχήματα που περιέχουν προβλέψεις για την πρόκριση των τριών ελληνικών ομάδων στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Και τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αποτελέσουν μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όσους αναζητούν ευκαιρίες στοιχηματισμού που δεν εξαντλούνται στις εξελίξεις κάθε ξεχωριστού αγώνα.

 

Τα ειδικά στοιχήματα για τις ελληνικές ομάδες

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Novibet έχει λανσάρει μια νέα κατηγορία στοιχημάτων, η οποία αφορά στην πρόκριση των ελληνικών ομάδων σε Champions League και Europa League. Και σε αυτή την κατηγορία, οι παίχτες έχουν κάποιες επιλογές, που μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Αν και στην συγκεκριμένη κατηγορία δε δίνεται η δυνατότητα να στοιχηματίσει κανείς σε συγκεκριμένες ομάδες που θα προκριθούν, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν τον αριθμό αυτών που θα το καταφέρουν. Συγκεκριμένα, οι επιλογές είναι τέσσερις: να προκριθούν όλοι (2.90), να προκριθεί μία ομάδα (4.60), να προκριθούν δύο ομάδες (1.95) ή να μην προκριθεί καμία ομάδα (51.00). Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα δεν είναι αναγκασμένοι να προβλέψουν ποιες ελληνικές ομάδες θα προκριθούν και ποιες θα αποκλειστούν.

Η συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα των ειδικών στοιχημάτων της Novibet διευκολύνει το έργο των παιχτών, αλλά σίγουρα απαιτεί ικανότητες και τύχη, προκειμένου να τοποθετηθεί μια σωστή πρόβλεψη, η οποία θα αποφέρει κέρδη στους παίχτες.

Eκτός από τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν στην πρόκριση των ελληνικών ομάδων η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοινώνει συνδυαστικά αλλά και στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία