Λεβάντε-Εσπανιόλ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι αγώνες των διοργανώσεων Κυπέλλου ανά την Ευρώπη συνεχίζονται και σήμερα και οι παίχτες του στοιχήματος θα εντοπίσουν αρκετούς αγώνες που παρουσιάζουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Κάποιοι από αυτούς, όμως, θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν σε ορισμένες περιπτώσεις στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet αφορά στον αγώνα του ισπανικού Copa del Rey και στον αγώνα ανάμεσα σε Λεβάντε και Εσπανιόλ. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων προσφέρεται με 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Η συγκεκριμένη προσφορά** έχει ως αποτέλεσμα τη μικρή αύξηση των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Λεβάντε-Εσπανιόλ, αφού η γκανιότα*, η προμήθεια της εταιρίας στοιχήματος Novibet, απουσιάζει και δεν έχει μειώσει τις αποδόσεις. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey: 3.11 για νίκη της Λεβάντε, 3.28 για ισοπαλία 2.67 για νίκη της Εσπανιόλ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά** της Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Λεβάντε-Εσπανιόλ, τοποθετώντας τις προβλέψεις τους πριν τις 20:30 που ξεκινά ο αγώνας. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα κέρδη θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία