Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet έχει επιλέξει σήμερα έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου, τον οποίο προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Ο σημερινός επιλεγμένος αγώνας διεξάγεται ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League και συνοδεύεται από ευκαιρίες για τη διεκδίκηση αυξημένων κερδών.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει επιπλέον να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς η προσφορά** δε θα ισχύει κατά τη διάρκειά του. Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν οι παίχτες τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω απλές προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα μπορούν να μεταφέρουν άμεσα από τον λογαριασμό τους, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από τη σημερινή προσφορά** της Novibet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.54 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3.55 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Άρσεναλ. Οι αποδόσεις, τέλος, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσα μέλη της Novibet εκμεταλλευτούν την προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία