Ενισχυμένη αξία στο Μπράιτον-Στόουκ από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Novibet επέλεξε έναν από τους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται στα πλαίσια των σημαντικότερων διοργανώσεων ανά την Ευρώπη και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν σε αυτόν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας. Πρόκειται για τον αγώνα της αγγλικής Premier League ανάμεσα σε Μπράιτον και Στόουκ, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 22:00 και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη (χωρίς περισσότερο ρίσκο) σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας.

Η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από την 0% γκανιότα*, η οποία ισχύει σήμερα αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον και Στόουκ και υπόσχεται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, συμμετάσχουν στην προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Το ότι η γκανιότα* βρίσκεται στο 0% σημαίνει ότι η προμήθεια που διατηρεί η εταιρεία στοιχημάτων Novibet είναι μηδενική. Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον και Στόουκ. Οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.40 για νίκη της Μπράιτον, 3.25 για ισοπαλία και 3.60 για νίκη της Στόουκ.

Οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς** της Novibet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Η συμμετοχή στην προσφορά** της Novibet είναι απλή. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Μπράιτον-Στόουκ, πριν τις 22:00 που ξεκινά. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών. Διακίωμα συμμετοχής έχουν κα οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Η Novibet καθημερινά ανακοινώνει την προσφορά** της 0% γκανιότας* σε διάφορα πρωταθλήματα, όπως για παράδειγμα η γαλλλική Ligue 1 και ο αγώνας Λιλ-Σεντ Ετιέν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία