Βαλέτα-Κουκέσι με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ο Ιούλιος συνεχίζει να προσφέρει ποδοσφαιρικό θέαμα και ευκαιρίες στοιχηματισμού στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, αφού οι μεγάλες διοργανώσεις όπως το Μουντιάλ δίνουν τη θέση τους σε προκριματικούς αγώνες για διοργανώσεις που ξεκινούν το φθινόπωρο, όπως το Champions League. Έτσι, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν σήμερα να στοιχηματίσουν σε έναν προκριματικό αγώνα του Champions League, αυτόν ανάμεσα σε Βαλέτα και Κουκέσι.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διαθέσιμος και στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, η οποία δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Το Βαλέτα-Κουκέσι, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να έχουν αυξηθεί.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη μέσω των αυξημένων αποδόσεων

Το βασικότερο πλεονέκτημα της σημερινής προσφοράς** της Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, είναι ότι υπόσχεται στους παίχτες περισσότερα κέρδη από εκείνα που θα δικαιολογεί το ρίσκο τους και χωρίς, μάλιστα, να ζητά σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Βαλέτα-Κουκέσι και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον κερδίσουν, μάλιστα, τα κέρδη τους θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη.

Άλλωστε, η προσφορά** δεν υπόσχεται πριμ ή κάτι σχετικό. Το μόνο που κάνει είναι να αυξάνει τις επιλεγμένες αποδόσεις, προκειμένου να μοιράσει περισσότερα κέρδη στους νικητές. Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού αγώνα του Champions League έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά**: 2.25 για νίκη της Βαλέτα, 3.30 για ισοπαλία και 3.90 για νίκη της Κουκέσι.

Οι αποδόσεις της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, τέλος, ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία