Ουκρανία-Πορτογαλία με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για τα προκριματικά του EURO 2020 συνεχίζονται και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν και σήμερα αρκετές επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη και αυτό χάρη στις προσφορές** που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Μία από τις επιλογές τους, όμως, αυτή ανάμεσα σε Ουκρανία και Πορτογαλία, υπόσχεται χάρη στην προσφορά** της Novibet να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Άλλωστε, ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Οι προϋποθέσεις της συμμετοχής στην προσφορά**

Οι παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, μέσω της σημερινής προσφοράς**, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ουκρανία και Πορτογαλία. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση είναι να κερδίσουν – να προβλέψουν δηλαδή σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα

Οι αποδόσεις που έχει αυξήσει η στοιχηματική εταιρία Novibet, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.80 για νίκη της Ουκρανίας, 3.30 για ισοπαλία και 2.29 για νίκη της Πορτογαλίας. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σχέση με αυτά που θα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία