Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στο Σάλκε-Γκλάντμπαχ από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Για μία ακόμη ημέρα, ο κορυφαίος αγώνας ποδοσφαίρου προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, αφού οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως επιλεγμένα στοιχήματα στην αναμέτρηση της Bundesliga ανάμεσα σε Σάλκε και Γκλάντμπαχ διατίθεται με 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Σάλκε-Γκλάντμπαχ και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της 0% γκανιότας;

Η σημερινή προσφορά της Goalbet οφείλει την ύπαρξή της στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι δε διατηρούν τη γκανιότα στα επιλεγμένα σημεία του Σάλκε-Γκλάντμπαχ. Η γκανιότα μειώνει κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά τους οι εταιρίες στοιχημάτων, αλλά σε αυτή την περίπτωση απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί.

Επομένως, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν εγκαίρως στα σημεία που προσφέρονται με 0% γκανιότα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά της Goalbet

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά βρίσκονται στο 1Χ2 του Σάλκε-Γκλάντμπαχ και έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.73 για νίκη της Σάλκε, 3.68 για ισοπαλία και 2.75 για νίκη της Γκλάντμπαχ. Πρόκειται, τέλος, για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά, και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία