Οβιέδο-Τενερίφη με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχηματισμού Novibet

Η δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος περιέχει σήμερα στο πρόγραμμά της έναν αγώνα που καταφέρνει να ξεχωρίσει στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Οβιέδο και Τενερίφη, που εμφανίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η προσφορά**, βέβαια, δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία επιτρέπει στην εταιρεία στοιχηματισμού Novibet να αυξήσει ελαφρώς τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, άλλωστε, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί εξαιτίας της καθιερωμένης προμήθειας και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο

Από τη στιγμή που οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς**, οι παίχτες που θα τις επιλέξουν θα μπορούν μεν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά δε θα έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερο ρίσκο. Άλλωστε, η αύξηση δεν οφείλεται σε κάποιον αγωνιστικό παράγοντα, αλλά στην εξάλειψη της γκανιότας*.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet στην  αγορά του αποψινού αγώνα της ισπανικής Segunda Division έχουν ως εξής: 2.20 για νίκη της Οβιέδο, 3.35 για ισοπαλία και 4.03 για νίκη της Τενερίφης. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Οι περισσότεροι ανταγωνιστές της Novibet, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχήματος Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Οβιέδο-Τενερίφη, πριν την έναρξη του αγώνα στις 22:00. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία