Δύο αγώνες με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Οι τελευταίες ημέρες του 2015 συνοδεύονται από άφθονη αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα και η ισπανική Primera Division κατορθώνει να τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα, χάρη στο θέαμα που υπόσχεται, στις 30 και στις 31 Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στους αγώνες που ξεχωρίζουν, λίγο πριν το 2015 μας αποχαιρετήσει, βρίσκονται και οι αναμετρήσεις της Θέλτα με την Μπιλμπάο και της Βιγιαρεάλ με τη Βαλένθια.

 

Οι αγώνες αυτοί υπόσχονται άφθονο θέαμα και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν και τοποθετήσουν σωστές προβλέψεις σε διαφορετικές αγορές. Όσοι, όμως, εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Mybet και στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Η προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος ονομάζεται «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις» και αυξάνει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, καθώς χάρη σε αυτή διατηρείται μειωμένη γκανιότα. Με λίγα λόγια, η προμήθεια που διατηρεί από τα στοιχήματα η Mybet είναι μικρότερη και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι κερδίσουν μεγαλύτερα.

 

Οι αγώνες που έχουν συμπεριληφθεί στη συγκεκριμένη προσφορά είναι δύο (οι Θέλτα-Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ-Βαλένθια) και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα, χάρη στην προσφορά της Mybet, όσοι στοιχηματίσουν στο Θέλτα-Μπιλμπάο στις 30 Δεκεμβρίου, θα δουν αποδόσεις που έχουν αυξηθεί στο 103,33%, σε σύγκριση με το μέσο όρο της αγοράς, ενώ όσοι στοιχηματίσουν στο Βιγιαρεάλ-Βαλένθια στις 31 Δεκεμβρίου, θα δουν αποδόσεις αυξημένες στο 103%, σε σχέση με το μέσο όρο.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, αν προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα λάβουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η ανερχόμενη Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και ξεχωρίζει για τις ψηλές αποδόσεις που προσφέρει στο στοίχημα αλλά και για τα παιχνίδια της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία