Ενισχυμένες αποδόσεις στην Primera Division από την εταιρία στοιχήματος Goalbet

Μπορεί η σημερινή ημέρα να μην προσφέρει όσες στοιχηματικές ευκαιρίες προσέφερε το Σαββατοκύριακο, αλλά οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε λίγους και καλούς αγώνες ποδοσφαίρου. Ένας τέτοιος είναι αυτός της Primer Division ανάμεσα σε Λεγκανές και Λεβάντε. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, είναι διαθέσιμος με ενισχυμένες αποδόσεις, μέσω της σημερινής προσφοράς της εταιρίας στοιχήματος Goalbet.

Η Goalbet, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Λεγκανές και Λεβάντε. Με αυτόν τον τρόπο, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Η λειτουργία της προσφοράς της 0% γκανιότας

Ο τρόπος που λειτουργεί η σημερινή προσφορά της Goalbet είναι αρκετά απλός. Ουσιαστικά, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας αποφάσισαν να καταργήσουν την καθιερωμένη προμήθειά τους από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του Λεγκανές-Λεβάντε. Με αυτόν τον τρόπο, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί όπως γίνεται συνήθως, αλλά έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα και προσφέρουν περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από την προσφορά

Με αυτόν τον τρόπο, η στοιχηματική εταιρία Goalbet ανακοίνωσε τρεις ενισχυμένες αποδόσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.20 για νίκη της Λεγκανές, 3.40 για ισοπαλία και 3.90 για νίκη της Λεβάντε.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν ενισχυθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Αυτό σημαίνει ότι όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της Goalbet και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από άλλους παίχτες.

H Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας όπου ανακοίνωσε 0% γκανιότα για τον αγώνα ανάμεσα σε Λεγκανιές και Λεβάντε, την ίδια προσφορά ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία