Κορυφαίες αποδόσεις στο Γερμανία-Ολλανδία ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και τους επιτρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, χάρη σε ένα σετ αυξημένων προσφορών σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον σημερινό προκριματικό αγώνα του EURO 2020 ανάμεσα σε Γερμανία και Ολλανδία με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να έχει ανακοινώσει τρεις κορυφαίες αποδόσεις, οι οποίες μπορούν να φέρουν αυξημένα κέρδη, χωρίς παράλληλα να απαιτούν αυξημένο ρίσκο.

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Με αυτόν τον τρόπο, και εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Γερμανία-Ολλανδία, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Γερμανία-Ολλανδία με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Τα στοιχήματα που θα πρέπει να τοποθετήσουν οι παίχτες στο Γερμανία-Ολλανδία, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη της προσφοράς, θα πρέπει να αφορούν στο pre-game του αγώνα (τα live στοιχήματα εξαιρούνται από την προσφορά) και στην αγορά του 1Χ2. Άλλωστε, οι μόνες αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την απουσία της γκανιότας είναι οι τρεις στα αντίστοιχα σημεία του 1Χ2.

Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν κέρδη. Και τα κέρδη αυτά θα είναι αυξημένα, ενώ παράλληλα θα έχουν και τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα αναλήψιμα.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς

Η σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχει προκαλέσει την αύξηση των τριών αποδόσεων στο 1Χ2 του Γερμανία-Ολλανδία, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Χωρίς τη γκανιότα, οι τρεις αποδόσεις ακολούθησαν ανοδική πορεία και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 2.00 για νίκη της Γερμανίας, 4.10 για ισοπαλία και 3.89 για νίκη της Ολλανδίας. Πρόκειται, τέλος, για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην αύξηση που έφερε η προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία