Ιρλανδία-Βοσνία με 0% γκανιότα στην Championsbet

H εταιρία στοιχήματος Championsbet εξακολουθεί να προσφέρει επιλεγμένους αγώνες στην ιστοσελίδα της με 0% γκανιότα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να προχωρήσουν σε περισσότερες προβλέψεις ή σε στοιχηματισμό μεγαλύτερων ποσών.

 

Η ευκαιρία αυτή οφείλεται στην απουσία της γκανιότας σε επιλεγμένους αγώνες, σχεδόν καθημερινά. Η γκανιότα είναι η προμήθεια εκείνη που λαμβάνουν οι στοιχηματικές εταιρίες  από κάθε στοίχημα και υπολογίζεται κατά την ανακοίνωση των αποδόσεων, με αποτέλεσμα να τις μειώνει ελαφρώς. Εφόσον, λοιπόν, απουσιάζει, οι αποδόσεις επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χωρίς την απειλή του αυξημένου ρίσκου.

 

Η Championsbet, λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ιρλανδία και Βοσνία. Χάρη σε αυτή την απόφαση, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στην αγορά του 1Χ2 και έχουν ως εξής: 2.55 για νίκη της Ιρλανδίας, 3.17 για ισοπαλία και 3.36 για νίκη της Βοσνίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες της μεγάλης πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

 

Για να διεκδικήσει κάποιος παίχτης την προσφορά αυτή και να εκμεταλλευτεί τις αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς. Άλλωστε, η Championsbet δε ζητά ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη – όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες προσφορές.

Πριν τρεις ημέρες η Αργεντινή αντιμετώπισε την Βραζιλία στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2018 και η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Championsbet ανακοίνωσε τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία