Τότεναμ-Ντόρτμουντ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι κορυφαίοι αγώνες του Champions League συνεχίζονται και σήμερα και η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet αποφάσισε όπως και χτες άλλωστε, να συνοδέψει έναν από αυτούς με κορυφαίες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως διατηρούν 0% γκανιότα* στο 1Χ2 ενός επιλεγμένου αγώνα του Champions League, με αποτέλεσμα να διαθέτουν υψηλότερα κέρδη για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Ο επιλεγμένος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Τότεναμ και Ντόρτμουντ, που ξεκινά στις 22:00. Και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 της αναμέτρησης θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογούνται από το ρίσκο τους.

 

Ποιοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**;

Τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* μπορούν να διεκδικήσουν όλα τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, αρκεί να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις. Ουσιαστικά, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Τότεναμ-Ντόρτμουντ, πριν την έναρξή του, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εκείνοι που θα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, που θα είναι ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Τότεναμ-Ντόρτμουντ

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώας μας, στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν αυξηθεί και πλέον διαμορφώνονται ως εξής: 2.21 για νίκη της Τότεναμ, 3.64 για ισοπαλία και 3.62 για νίκη της Ντόρτμουντ. Οι παραπάνω αποδόσεις αποτελούν προϊόν της προσφοράς** και καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς. Παρά το γεγονός ότι προέρχονται από προσφορά**, όμως, θα αποφέρουν κέρδη με τη μορφή μετρητών στους νικητές. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη θα μπορούν άμεσα να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία